ALKURUOKAPÖYTÄ
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä vermuttivinaigrettiä M, G
Salaatti, parsasta, artisokista ja herneistä sekä rapeaa ilmakuivattua kinkkua M, G
Kevyesti paahdettua munakoisoa ja kirsikkatomaattia sekä sahramilla maustettua mozzarellaa L, G
Sesam-kurkku-melonisalaattia sekä curry-cashewpähkinöitä M, G
Dijon- marinoitua perunaa ja vihreitä papuja sekä ranch-maustettua Muu-favaa M, G
Tillivoilla maustettuja perunoita L, G
Jääkellarinlohta, mummonkurkkuja (M, G) sekä mätidressing (L, G)
Kolmen sortin valikoima marinoituja kaloja L, G
Savustettua siikaa Gustavelund.n tapaan M, G
Härkäpastramia, jalopeno-varhaiskaalisalaattia ja paprika-aiolia L, G
Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Miedosti savustettua taimenta ja Skånen perunaa L, G
Muhennettua korvasientä ja purjoa L, G
Ylikypsää karitsaa ”Shawarma” sekä tummaa oliivi-rosmariinikastiketta L, G
Paahdettuja kukkivia kaaleja L, G
Valmistamme vegaanisen lämpimän annoksen lautasannoksena pyydettäessä
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Äitienpäiväkakkua L
Raparperilla maustettua hedelmäsalaattia (M, G) ja valkosuklaavaahtoa (VL, G)
Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
Makeisbuffet
Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta