Facebook Pixel

Äitienpäivä Ravintola INTOssa 11.5.2025

Äitiä juhlitaan kahdessa kattauksessa

Ensimmäiseen kattaukseen voitte saapua klo 11.30-12.00, toiseen klo 14.30

ALKURUOKAPÖYTÄ
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä vermuttivinaigrettiä M, G
Salaatti, parsasta, artisokista ja herneistä sekä rapeaa ilmakuivattua kinkkua M, G
Kevyesti paahdettua munakoisoa ja kirsikkatomaattia sekä sahramilla maustettua mozzarellaa L, G
Sesam-kurkku-melonisalaattia sekä curry-cashewpähkinöitä M, G
Dijon- marinoitua perunaa ja vihreitä papuja sekä ranch-maustettua Muu-favaa M, G
Tillivoilla maustettuja perunoita L, G

Jääkellarinlohta, mummonkurkkuja (M, G) sekä mätidressing (L, G)
Kolmen sortin valikoima marinoituja kaloja L, G
Savustettua siikaa Gustavelund.n tapaan M, G
Härkäpastramia, jalopeno-varhaiskaalisalaattia ja paprika-aiolia L, G

Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä


PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Miedosti savustettua taimenta ja Skånen perunaa L, G
Muhennettua korvasientä ja purjoa L, G
Ylikypsää karitsaa ”Shawarma” sekä tummaa oliivi-rosmariinikastiketta L, G
Paahdettuja kukkivia kaaleja L, G

Valmistamme vegaanisen lämpimän annoksen lautasannoksena pyydettäessä

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Äitienpäiväkakkua L
Raparperilla maustettua hedelmäsalaattia (M, G) ja valkosuklaavaahtoa (VL, G)
Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
Makeisbuffet

Varaa pöytä

Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta

 

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.